Educació Física 28 de maig

Hola nins i nines de 3r,

M’han encantat les vostres imatges sobre el pla d’entrenament. Us heu esforçat molt! Per això… aquí teniu un petit regal (clicau sobre la imatge):

Aquesta setmana us propòs una activitat per treballar l’habilitat motriu bàsica de salt. Què farem? Botar a la corda. Els que no teniu corda no us heu de preocupar, ja que també hi haurà una activitat per vosaltres.

Si teniu corda:

Aquí teniu un pla d’entrenament seqüenciat per 10 nivells (de més fàcil a més difícil). A més, trobareu 4 nivells de major dificultat per aquells alumnes que vulguin superar-se (bonus). 

Pla d’entrenament: Botar a la corda (10 nivells)

 

Si no teniu corda: 

Aquí teniu un vídeo amb un pla de salts seqüenciat en 10 nivells (de més fàcil a més difícil). A més, trobareu alguns exercicis més per aquells alumnes que vulguin superar-se (bonus).

 Vídeo dels salts

 

TASCA:

  • Els que teniu corda a casa: m’heu d’enviar un vídeo fent el nivell que més us agradi botant a la corda. 
  • Els que no teniu corda a casa: m’heu d’enviar un vídeo fent el nivell que més us agradi del vídeo.

 

COM ENVIAR EL VÍDEO?

  1. Adjuntar-lo a l’email (comprovau abans d’enviar l’email que s’ha adjuntat l’arxiu).
  2. Si no el podeu adjuntar (supera el pes permès): utilitzar WeTransfer. És completament gratuït (no fa falta registrar-se) i molt fàcil d’utilitzar tant des de l’ordinador com des del mòbil. Us envio el tutorial. El podeu visualitzar a partir del 00:54.

Tutorial WeTransfer

  1. També podeu compartir-lo per Google Drive (no Google Fotos).

 

Repte per aquest cap de setmana: mou-te! (clica sobre la imatge)

 

IMPORTANT! Aquesta setmana m’heu d’enviar a la meva adreça electrònica (bcabellogalvez@educaib.eu) l’activitat de botar (un nivell de botar a la corda o un nivell del vídeo dels salts). La data límit d’entrega és dimecres 3 de juny de 2020.

 

Esper els vostres vídeos amb moltes ganes!

 

Ànim! 😀

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hola niños y niñas de 3º,

Me han encantado vuestras imágenes sobre el plan de entrenamiento. ¡Os habéis esforzado mucho! Por eso… aquí tenéis un pequeño regalo (clicad sobre la imagen):

Esta semana os propongo una actividad para trabajar la habilidad motriz básica de salto. ¿Qué haremos? Saltar a la comba. Los que no tenéis comba no os tenéis que preocupar, ya que también habrá una actividad para vosotros.

Si tenéis cuerda:

Aquí tenéis un plan de entrenamiento secuenciado por 10 niveles (de más fácil a más difícil). Además, encontraréis 4 niveles de mayor dificuldad para aquellos alumnos que quieran superarse (bonus). 

Plan de entrenamiento: Saltar a la cuerda (10 niveles)

 

Si no tenéis cuerda: 

Aquí tenéis un vídeo con un plan de saltos secuenciado en 10 niveles (de más fácil a más difícil). Además, encontraréis algunos ejercicios más para aquellos alumnos que quieran superarse (bonus).

 Vídeo de los saltos

 

TAREA:

  • Los que tenéis cuerda en casa: me tenéis que enviar un vídeo haciendo el nivel que más os guste saltando a la cuerda. 
  • Los que no tenéis cuerda en casa: me tenéis que enviar un vídeo haciendo el nivel que más os guste del vídeo.

 

¿CÓMO ENVIAR EL VÍDEO?

  1. Adjuntarlo al email (comprobad antes de enviar el email que se ha adjuntado el archivo).
  2. Si no lo podéis adjuntar (supera el peso permitido): utilizar WeTransfer. Es completamente gratuito (no hace falta registrarse) y muy fácil de utilizar tanto desde el ordenador como desde el móvil. Os envío el tutorial. Lo podéis visualizar a partir del 00:54.

Tutorial WeTransfer

  1. También podéis compartirlo per Google Drive (no Google Fotos).

 

Reto para este fin de semana: ¡muévete! (clica sobre la imagen)

 

¡IMPORTANTE! Esta semana me tenéis que enviar a la mi dirección electrónica (bcabellogalvez@educaib.eu) la actividad de saltar (un nivel de saltar a la cuerda o un nivel del vídeo de los saltos). La fecha límite de entrega es el miércoles 3 de junio de 2020.

 

¡Espero vuestros vídeos con muchas ganas!

 

¡Ánimo! 😀

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>