Joc i Moviment, 28 de maig

BON DIA NINS I NINES, BENVINGUTS AL MÓN DEL JOC I EL MOVIMENT!!!  CÓM VA TOT? SEGUR QUE LA MAR DE BÉ, ARA QUE JA PODEM SORTIR AL CARRER I VERURE LA FAMÍLIA!!!   ARA MATEIX, VOS PRESENTARÉ LES TRES ACTIVITATS QUE VOS HEM PREPARAT PER AVUI:                                                                                                                      1.COMPRAU PEIX:  JOC  POPULAR   MALLORQUÍ.   SEGUR QUE VOS EN      RECORDAU DE JUGAR A L’ESCOLA,  CANTANT LA CANÇONETa            VÍDEO                                                                                                                           2.TOCAR BANDERETES AMB ELS PEUS: ARA, A FER  EXERCICI AMB ELS PEUS. VOS DEMANAREU CÓM,… IDÒ, AGAFAU UNA CORDA I ENFILAU PAPERETS  A DIFERENTS ALÇADES, TAMBÉ PODEU PENJAR CALCETINS, MOCADORS,…. LLAVORS, PODEU ANAR TOCANT (AMB ELS PEUS) LES COSES SEGUINT UNA CONSIGNA. EXEMPLE: -TOCA AMB EL PEU DRET LA CINTA DE  COLOR,…                                                     

           

3.POSTURES DE IOGA: ELEFANT – COCODRIL – GAVINA.  SI PRACTICAU AQUEST EXERCICIS VOS SENTIREU MOLT RELAXATS.  COMPTAU MOLT A POC A POC: 0,…..1,……3,…..4,…..5,……6,…….7,…….8,…….9,…………i ….10 !                       

          

*BON CAP DE SETMANA, BOMBONETS!!!

 

 

BUENOS DÍAS NIÑOS Y NIÑAS,  BIENVENIDOS AL MUNDO DEL JUEGO Y EL MOVIMIENTO!!!   CÓMO VA TODO? SEGURO QUE LA MAR DE BIEN, AHORA QUE PODEMOS SALIR A LA CALLE Y VER A LA FAMILIA!!!  AHORA MISMO, OS PRESENTARÉ LAS TRES ACTIVIDADES QUE OS HEMOS PREPARADO PARA HOY:                                                                                       1. COMPRAU PEIX: JUEGO POPULAR MALLORQUÍN. SEGURO QUE OS ACORDÁIS DE JUGAR EN LA ESCUELA, CANTANDO LA CANCIONCILLA!                                                                                                                                           2. TOCAR BANDERITAS CON LOS PIES: AHORA HAY QUE HACER EJERCICIO USANDO LOS PIES. OS PREGUNTARÉIS CÓMO, PUES … COGÉIS UNA CUERDA Y COLGÁIS PAPELITOS A DIFERENTES ALTURAS.  TAMBIÉN PODÉIS PONER CALCETINES O PAÑUELOS,…. ENTONCES TENDREIS QUE IR TOCANDO (CON LOS PIES) LAS COSAS, SIGUIENDO UNA CONSIGNA. EJEMPLO: –TOCA,CON EL PIE DERECHO, LA CINTA DE COLOR,….  3.POSTURAS DE YOGA: ELEFANTE-COCODRILO-GAVIOTA. SI PRACTICAIS ESTOS EJERCÍCIOS OS SENTIRÉIS MUY RELAJADOS. CONTAD MUY DESPACITO:   0,…..1,……3,…..4,…..5,……6,…….7,…….8,…….9,…………i ….10 !    DIBUJO                      *  FELIZ FIN DE SEMANA, BOMBONCITOS!!!

 

3 comentaris

  1. Clara Blanco Ramos Autor de l'article

    Bon dia famílies! sent que el text del article estigui desordenat. He intentat corregir-lo però no em deixa l’ordinador. Disculpau!!!

    Buenos días familias! siento que el texto del articulo esté desordenado. He intentado corregir-lo pero hoy no me deja el ordenador. Disculpad!!!

    Un abrazo Clara

  2. Kasia Bighiu

    Hola,Kasia a visto las fotos y los videos,y me dijo que se acuerda que lo han hecho en la clase tambien.Le ha gustato mucho y ha disfrutado haciendo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>