Divendres 29 de maig

Bon dia! ja és divendres i ens toca Plàstica. Avui hi ha una activitat divertida: el dibuix màgic.

Per poder fer aquesta manualitat, mireu aquest vídeo. També podeu veure més a baix les passes a seguir. A veure com vos surt, bona feina!

RECORDATORI PER DILLUNS 1 DE JUNY:  

Ja sabeu que dilluns heu de venir a cercar el material dels vostres fills/es a l’horari i lloc acordat . Vos recomanem que dugueu una bossa resistent (tipus les d’anar al supermercat) i que vingueu un membre per família per evitar aglomeracions. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Bon cap de setmana i fins dilluns!

_____________________________________________________________________________

¡Buenos días! ya es viernes i nos toca Plástica. Hoy haremos una actividad divertida: el dibujo mágico.

Para poder hacer esta manualidad, mirad este vídeo. También podéis ver más abajo los pasos a seguir. ¡A ver cómo os sale, buen trabajo!

RECORDATORIO PARA EL LUNES 1 DE JUNIO:

Ya sabéis que el lunes tenéis que venir a buscar el material de vuestros/as hijos/as en el horario y lugar acordado. Os recomendamos que llevéis una bolsa resistente (tipo las de ir al supermercado) y que vengáis un miembro por familia para evitar aglomeraciones. Muchas gracias por vuestra comprensión.

¡Buen fin de semana y hasta el lunes!

Dibuix màgic

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>