Dilluns 1 juny: català i valors

Bon dia, 
avui la tasca de català és avaluable. Heu d’escoltar bé aquest conte:
 

Escolta el conte les vegades que faci falta i, després, converteix-lo en un diàleg. L’has d’escriure al teu quadern/en un full, recordant posar els guions quan parla cada personatge, tenint cura de l’ortografia (sobretot la treballada darrerament) i la presentació. Envia una foto a la teva mestra quan ho tenguis acabat.

La tasca de valors d’avui també és avaluable. Consisteix en fer un petit resum del conte i enumerar els valors que treballa de forma raonada (no sols una llista de valors sinó també perquè els heu triat). La tasca s’ha de fer a mà en el quadern/en un full, en català, i enviar-ne una foto a la vostra mestra quan estigui feta.


La tarea de valores de hoy también es evaluable. Consiste en hacer un pequeño resumen del cuento y enumerar los valores que trabaja de forma razonada (no sólo una lista de valores sinó también por qué los habéis elegido). La tarea se tiene que hacer a mano en el cuaderno/en una hoja, en catalán, y enviar una foto a vuestra maestra cuando esté hecha.

4 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>