RELIGIÓ

Bon dia nins i nines! com estau? ja sabeu que tots els que vàreu fer un  comentari a la publicació anterior del “pasapalabra” de les religions teniu un positiu!! també els que m´enviaren les respostes al correu.

Aquesta setmana toca saber les solucions del “pasapalabra”. Vos penjaré una foto i també una fitxa interactiva per completar amb les solucions. Ja sabeu que en acabar-la heu de pulsar TERMINADO i després posar nom i curs i ENVIAR. Ben fàcil guanyareu el positiu d´aquesta setmana!!

SOLUCIONS.

-PULSAR AQUÍ PER FER LA FITXA.

Ànim i fins aviat!!

Una abraçada.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>