Valors

Bon dia !!! Els valors són la qüalitat o conjunt de qüalitats per les que una persona o cosa és apreciada o ben considerada. Aquest curs hem xerrat d’uns valors, de vegades sentiments, apreciacions, postures que hem de saber identificar …etc. El curs que ve identificarem d’altres també molt interessants i que en ajudaran al dia a dia.

Ara m’agradaria que llegissiu aquest fracment:

“No tenc paraules per expressar el que sent quan les meves companyes escolten la meva opinió, i quant feliç em sent quan em reconeixen alguna cosa ben feta, necessit que elles també estiguin contentes amb mi i jo amb elles, sóm un  equip que de cada dia es fa més fort i creix aprenent amb les dificultats…La meva feina és una feina molt agraïda i divertida amb la que em sent molt i molt bé….cada dia més afortunada per aquest fet. Només em cal dir ………………………..”

Aquesta paraula que falta és un valor i és:……………….. 

Fes un escrit per manifestar aquest valor.

Pot ser de 10 línies mínim. No poseu noms pròpis dins el text.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>