JUGAM A IMITAR???

Bon dia nins i nines!!! Com estau??? Ja queda menys per a les vacances d’estiu!!! Aquesta setmana vos pas un video molt xulo d’un amic meu que també es mestre de música!!!! Heu d’imitar les seves cares i moviments!!! Esper que vos agradi guapos meu!!! Visca la música!!!

Buenos dias niños y niñas!!! Como estáis?? Ya queda menos para las vacaciones de verano!!! Esta semana os paso un video muy chulo de un amigo mio que también es profesor de música!!! Tenéis que imitar sus caras y movimientos!!! Espero que os guste guapos mios!!! Viva la música!!!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>