Dilluns 8 juny: català i valors

Bon dia, 

avui teniu tasca de català i de valors. 

Mirau el següent vídeo i enviau un comentari a la vostra mestra explicant el que vos suggereixi.


Buenos días,

hoy tenéis tarea de catalán y de valores.

Mirad el vídeo anterior y enviad un comentario a vuestra maestra explicando lo que os sugiera.

30 comentaris

 1. Jessica

  Aprofitant aquest vídeo vull dir que el to de pell d’una persona només és un color, però tots som iguals, i s’ha de guardar un respecte, perquè tots som humans abans de res, i parlant sobre les guerres en el seu temps les utilitzaven per guanyar terrenys, ja que era una altra època però el que no entenc és perquè a dia d’avui ha de seguir les guerres, amb violència, sang, etc.
  Espero que s’acabin

 2. Daniel Ramírez

  El video m’ha agradat molt. Sobretot perquè és molt original, però, si que hem fet un avanç, perquè ja el món casi no es baralla.
  Bon dia!

 3. Noa

  Jo el que pens d’aquest vídeo es que tots som iguals i que si tenim un color de pell diferent , no es pitjor ni millor , perquè tots som humans i no ens tenim que barallar per guanyar territori , sino ens tenim que RESPECTAR els uns dels altres i tenim que conviure tots junts. El racisme només causa problemes , perquè alguns es tenen que CONCIENCIAR que TOTS som IGUALS.
  En resum , el vídeo m’ha agradat molt perquè fa concienciar als més petits i als més grans sobre la igualat entre les persones.

 4. Brian Ryan Bueno

  Jo respecte aquest video volia dir que hem de viure en pau, ja que això ens ajuda a conviure ja que això tambe ens ajuda a ser bona persona.

 5. Miquel Ángel

  Este cuento me encantó porque decía que las diferencias no contaba no cuentan solo las amistades y eso lo tienes que reflexionar las personas

 6. Luna

  A mi aquest video m’ha agradat molt, per que tots som iguals, el to de pell es nomes un color y per exemple als d’Africa si no tenguesin aquell to de pell es cremarian, i no hi hauria d’haver guerres per que no solucionen res.
  Hem d’aprendre a respectar i entendre que tots som iguals.

 7. Lucía Gonzalez Ferraris 6B

  Este cuento es muy bonito.Cuenta la realidad de este planeta.Yo no entiendo porque es asi,me parece muy bien que quieran las tierras de otros pero eso no se consiguen peleandose.Tambien queria decir que no inporta el color de cada persona si una persona tiene el color de piel mas oscuro pues lo tiene mas oscuro o si lo tiene mas claro pues lo tiene mas claro.Pero eso no es excusa de enpezar a matar la gente,tampoco hay que decir que el color carne es un color que solo los normales lo tiene,pues no,la gente que tiene la piel mas oscura o mas clara tiene el color carne ellos no son de plastico hee.Son gente normales como nosotros.Y no me parece nada bien eso.
  Creo que solo es de valores pero yo tambien lo queria hacer.

 8. LAURA SABATER

  M’ha parescut una forma molt sencilla de esplicar-ho i molt divertida .
  Tenim que respetar a les persones perque tots venim del mateix lloc i a mes un color no dona cap dret a fer mal o burlarse.

 9. Mady

  Jo crec que les guerra temen que terminar pero que tots som iguals y per ser de aotra color no significa que somo menys o mes millors que el altres,per que tots som HUMANS

 10. Marga Oliver

  Hola, he llegit tots els vostres comentaris, estic d,acord amb les reflexions que feis. És important la persona no el seu color de pell. Les guerres no duen res de bo, no serveixen per solucionar els problemes, aquests se solucionen amb el diàleg i la bona voluntat per part de tots.

 11. Aisha luna rios

  Per no es molt Important el respecte perque aunque total som diferents estéticament sentimentalment som iguals i no importa la nostra raza color de ulls o de pell
  Si perdem el respecte o perderem tot

 12. Ylenia

  a mi me ha gustado mucho za que no haz que creernos mas que alguien por ser de diferente color, za que todos somos iguales, y no me gusta que haya tantas cosas por la gente de diferente color.

 13. aaron camacho

  ami esto no me parece bien porque todos somos iguales y da igual la piel que tengamos y hablando de este tema lo de estados unidos no lo vi muy bien que 2 policias matasen al chico moreno , las guerras no hacen falta hacerlas porqu todos somos iguales un saludo maria

 14. Paula lopez

  el vídeo a estat molt guai, i ha estat una manera divertida d’explicar el que està passant ia part el color de pell no importa perquè tots som iguals i que tenim què aprendre a conviure junts i de la mateixa manera.

 15. ERVIN GOMEZ

  Lo que pienso sobre esta historia es que todos deveriamos tratarnos igual…. por ejemplo: que no haya guerras, ni racismo, ect. Porque todos en realidad somos como hermanos. un saludo Maria

 16. Ainoa

  El vídeo esta muy bien y aparte por lo que esta pasando .Habrá un día en el mundo no podrá más y la gente se dará cuenta pero será demasiado tarde

 17. Eric Tribaldos 6ºA

  Este video me gusta mucho lo original que es. Demuestra que no somos diferentes por el color de piel, porque por muy distinta que sea seguirá siendo una persona y no hay que criticarlo y menos hacer guerras por esa tontería.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>