PROPOSTA DILLUNS 8 JUNY / PROPUESTA LUNES 8 JUNIO

Bon dia a tothom!
començam una nova setmana amb el conte del Cargol i l’herba de poliol.  Avui vos proposam que vos fixeu molt bé en tots els animals que surten al conte. I després heu de respondre a aquestes preguntes: Què volia conéixer el cargol? (el sol), què li feia mal al cargol? (la panxa), comptau quants animals surten al conte (5),  anomenau quins són (cargol, granota, conill, moix i ca), quin animal és el primer (cargol) i el darrer de la fila (ca)?, de quin color són els animals en el conte? (cargol-vermell, granota-verde, conill-blau, moix-negre, ca-taronja).
 
Vos ha agradat aquest conte? Esperam que sí. Veis com amb l’ajuda dels altres les coses no resulten tan difícils i al final junts ens ho passam molt bé. Durant aquests dies hem de guardar les distàncies per evitar que el virus ens faci mal, però ens podem ajudar d’altres maneres, com per exemple, xerrant amb paraules dolces amb la nostra família, o per videotelefonades amb els padrins, etc.
Recordau: les paraules amables ajuden també als altres a sentir-se millor. 😊
 
Ara vos mostram diferents formes de fer un cargol, agafau idees i elaborau el vostre propi caragolet.  Ànims que sou molt creatius i creatives!
 
Per acabar,  hem de felicitar a  Ruti (3 anys A) i a Tite (3 anys B) que demà dia 9 celebren el seu aniversari i també a n’Emi de tres anys B que dissabte farà 4 anys. Per vosaltres aquesta cançó.
Molts d’anys!
 
Mestres de 3 anys. Noèlia i Xisca.❤
 
____________________________________________________________________________ 
 
Buenos días a tod@s!
empezamos una nueva semana con el cuento del Cargol i l’herba de poliol . Hoy os proponemos que os fijéis muy bien en todos los animales que salen en el cuento.  Y después tenéis que responder a estas preguntas: ¿Qué quería conocer el caracol?  (el sol), ¿qué le dolía al caracol? (la barriga), contad cuántos animales salen en el cuento (5), nombrad cuáles son (caracol, rana, conejo, gato y perro), ¿qué animal es el primero? (el caracol) y el último (el perro)?, ¿de qué color son los animales en el cuento? (caracol-rojo, rana-verde, conejo-azul, gato-negro, perro-naranja).
 
¿Os ha gustado el cuento? Esperamos que sí. Veis cómo con la ayuda de los otros las cosas no resultan tan difíciles y al final juntos nos lo pasamos muy bien. Durante estos días tenemos que guardar las distancias para evitar que el virus nos haga daño, pero nos podemos ayudar de otras maneras, como por ejemplo, hablando con palabras dulces con nuestra  familia o por videollamadas con los abuel@s, etc.
Recordad: las palabras amables ayudan también a los demás a sentirse mejor. 😊
 
Ahora os mostramos diferentes formas de hacer un caracol, coged ideas y elaborad vuestro propio caracolillo. Ánimos que muy sois creativ@s!
 
Para terminar, tenemos que felicitar a Ruti (3 años A) y a Tite (3 años B) que mañana día 9 celebran su aniversario y también a Emi, de tres años B que el sábado cumplirá 4 años. Para vosostros esta canción. ¡Felicidades!
Maestras de tres años. Noelia y Xisca.❤
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>