RELIGIÓ

Bon dia! com estau? jo molt contenta amb vosaltres, perquè estau fent molt bona feina. Tots els que vàreu fer la fitxa de la setmana passada teniu el vostre positiu!! si vos falta alguna feina de setmanes anteriors encara les podeu fer, ànim estam a la recta final del curs.

Aquesta setmana vos posaré la darrera feina del trimestre, vol dir que tindreu dues setmanes per entregar-la. És molt fàcil, es tracta d´un diari de la vostra quarentena durant el confinament, en el qual reflexionareu sobre les coses que heu après, com vos heu sentit, a qui heu ajudat, etc. 

El podreu fer amb aquesta fitxa interactiva: DIARIO DE CUARENTENA.

Ja sabeu, com sempre en acabar-la pulsar TERMINADO i després posar nom i curs i ENVIAR.

Sense dubte aquesta situació ens ha fet millor persones i ens ha fet valorar més la nostra família i les coses qüotidianes que tenim. Aquest diari ens servirà per fer un debat al començament de curs que esperem sigui amb normalitat i a la nostra classe.

Ànim que ja acabam!!

Una forta abraçada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>