Dimarts 9 juny: matemàtiques

Bon dia, com va?

Avui toquen tasca de matemàtiques. Podeu accedir-hi clicant a les lletres liles de més abaix, però abans mirau bé aquest pas a pas:

1.- Primer entrareu a una pàgina similar a aquesta:

Heu de llegir el resum i entrar a tots i cada un dels apartats que trobareu adalt a l’esquerra (aquí marcats amb fletxes vermelles). A vegades seran 4, a vegades menys i a vegades més. Això és un exemple.

2.- Quan entreu a l’apartat, llegiu el resum i, abaix a la dreta, trobareu un boto que posa JUEGOS MÓVIL. Clicau allà (aquí marcat també en vermell):

Si entreu a cada joc per aquí veureu de seguida quins són els encerts i els errors i vos sortirà una pàgina amb la nota que heu tret. Feu una captura de pantalla o una foto d’aquesta pàgina i envieu-la a la vostra mestra.

Les tasques a les que heu d’accedir són:


Buenos días, ¿cómo va?

Hoy tocan tareas de matemáticas. Podéis acceder a ellas clicando en las letras lilas de más abajo, pero antes mirad bien este paso a paso:

1.- Primero entraréis a una página similar a esta:

Tenéis que leer el resumen y entrar en todos y cada un de los apartados que encontraréis arriba a la izquierda (aquí marcados con flechas rojas). A veces serán 4, a veces menos y a veces más. Esto es un ejemplo.

2.- Cuando entréis en el apartado, leed el resumen y, abajo a la derecha, encontraréis un botón que pone JUEGOS MÓVIL. Clicad allí (aquí marcado también en rojo):

Si entráis en cada juego por aquí veréis enseguida los aciertos y los errores y os saldrà una página con la nota que habéis sacado. Haced una captura de pantalla o una foto de esta página y enviadla a vuestra maestra.

Las tareas a las que tenéis que acceder son: 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>