JOC I MOVIMENT, 9 DE JUNY

BON DIA NINES I NINS!  COM VOS TROBAU? ESPERAM QUE CADA DIA MILLOR I MILLOR. VOS HEM DE DIR, QUE LES MESTRES HEM POGUT ANAR A ESCOLA (A PREPARAR LES VOSTRES FEINETES QUE VOS HAVÍEM DE DONAR), I QUE VOS HEM TROBAT MOLT A FALTAR”,…. PERQUÈ A L’ESCOLA, SENSE VOSALTRES, LI MANCA  LA VIDA.

BÉ, AVUI TOCA: SESSIÓ D’ANATOMIA, HEM TROBAT UN VIDEO, QUE HAUREU D’ESCOLTAR AMB MOLTA ATENCIÓ, PERQUE ENS EXPLICA CÓM SOM PER DE DINS, I CÓM PODEM REALITZAR MOVIMENTS AMB EL COS.  PREPARADES I PREPARATS,… ALLÀ VA!!!       

1.VIDEO. “L’APARELL LOCOMOTOR”  VIDEO

 

  1. JUST DANCE; REGETON “CON CALMA”. A BALLAR!!! QUE ENS POSA MOLT CONTENTS!!! AIXÓ SÍ: CON CALMA . VIDEO
  2. JUGUEM A FISIOTERAPEUTES: AQUELLS PROFESSIONALS QUE AJUDEN AL ESPORTISTES I LES PERSONES QUE S’HAN FET MAL, EN ELS MÚSCULS DEL COS.

AIXÍ, PER RELAXAR-NOS ENS FAREM MASSATGES PEL COS AMB: MANS, PLOMES, PILOTES FLUIXETES, PASSANT UN COTXE DE JUGUETA PER L’ESQUENA,… O AMB QUALQUE OBJECTE QUE TINGUEU PER CA VOSTRA QUE S’ASSEMBLI ALS QUE  SURTEN A  LA FOTO. 

AIXÒ SÍ, S’HA DE FER PER PARELLES: PRIMER FA EL MASSATGE UN, I DESPRÉS L’ALTRE. VEUREU QUE ÉS D’AGRADABLE RELAXAR-SE UNA MICONA.

                

BÉ BOMBONETS, ESPEREM QUE VOS AGRADIN LES PROPOSTES D’AVUI.

AVUI TOCA: ENVIAR FOTOS DE L’ACTIVITAT NÚMERO 3.  FENT DE FISIOS 

3 anys: ireusluque@educaib.eu

4 anys: cblanco2@educaib.eu

5 anys: rmgomez@educaib.eu    

                    UNA ABRAÇADA MOLT FORTA, LES VOSTRES PROFES!!!            

  BUENOS DÍAS NIÑAS Y NIÑOS!  CÓMO ESTÁIS?  ESPERAMOS QUE CADA DÍA MEJOR Y MEJOR. OS TENEMOS QUE DECIR, QUE LAS MAESTRAS HEMOS PODIDO IR A LA ESCUELA, (A PREPARAR VUESTROS TRABAJITOS QUE OS TENÍAMOS QUE DAR), Y QUE: OS HEMOS “ECHADO MUCHO DE MENOS”, POR QUE A LA ESCUELA SIN VOSOTROS LE FALTA LA VIDA.

   *BIEN, HOY TOCA: SESIÓN DE ANATOMÍA,…HEMOS ENCONTRADO UN VÍDEO, QUE TENDRÉIS QUE ESCUCHAR CON MUCHA ATENCIÓN, PORQUE NOS EXPLICA CÓMO SOMOS POR DENTRO Y CÓMO PODEMOS REALIZAR  MOVIMIENTOS CON EL CUERPO.  PREPARADAS Y PREPARADOS!!!,……. ALLÀ VA!

1.VÍDEO. “EL APARATO  LOCOMOTOR

  1. JUST DANCE; REGETÓN, “CON CALMA”. A BAILAR! QUE NOS PONE MUY CONTENTOS.  ESO SÍ: CON CALMA,…
  2. JUGUEMOS A FISIOTERAPEUTAS! AQUELLOS PROFESIONALES QUE AYUDAN A LOS DEPORTISTAS Y A LAS PERSONAS QUE SE HAN HECHO DAÑO EN LOS MÚSCULOS DEL CUERPO.

DE MANERA QUE, PARA RELAJARNOS, NOS HAREMOS MASAGES POR EL CUERPO CON: MANOS, PLUMAS, PELOTAS BLANDITAS,… PASANDO UN COCHE DE JUGUETE POR LA ESPALDA O CON CUALQUIER OBJETO QUE TENGÁIS POR CASA, PARECIDO A LOS QUE SALEN EN LA FOTO.

ESO SÍ,SE TIENE QUE HACER EL MASAJE POR PAREJAS: PRIMERO HACE EL MASAJE UNO, Y DESPUÉS EL OTRO. VERÉIS QUE AGRADABLE ES RELAJARSE UN POQUITO. 

                          UN ABRAZO MUY FUERTE, VUESTRAS PROFES!!!                

B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>