11/06/20 un joc, reptes d’equilibri i un dibuix

BON DIA NINS I NINES! AVUI US PROPOSAM UN JOC D’ORIENTACIÓ ESPACIAL, EL JOC DEL FRED I CALENT!

PER FER AQUEST JOC NECESSITAREU UN ACOMPANYANT (GERMÀ, GERMANA, PAPÀ, MAMÀ…) I UN OBJECTE PETIT DE LA VOSTRA ELECCIÓ (XAPA, MONEDA, JUGUETA, BOLÍGRAF….). UN COP TINGUEU LES DUES COSES JUGAREM AL FRED I CALENT. UN DELS DOS AMAGARÀ L’OBJECTE I EL COMPANY L’HAURÀ D’ACONSEGUIR TROBAR SEGUINT LES PISTES QUE NOMÉS PODRAN SER: FRED O CALENT. SI ESTÀ A PROP DE L’OBJECTE, DIREM LA PARAULA “CALENT” I SI ESTÀ LLUNY DIREM LA PARAULA “FRED”. 

 

¡BUENOS DÍAS NIÑOS  Y NIÑAS! HOY OS PROPONEMOS UN JUEGO DE ORIENTACIÓN ESPACIAL, EL JUEGO DEL ¡FRÍO Y CALIENTE!

PARA HACER ESTE JUEGO NECESITARÉIS UN ACOMPAÑANTE (HERMANO, HERMANA, PAPÁ, MAMÁ…) Y UN OBJETO PEQUEÑO DE VUESTRA ELECCIÓN (CHAPA, MONEDA, JUGUETE, BOLÍGRAFO…). UNA VEZ TENGÁIS LAS DOS COSAS JUGARÉIS AL FRÍO Y CALIENTE. UNO DE LOS DOS ESCONDERÁ EL OBJECTO Y SU COMPAÑERO TENDRÁ QUE ENCONTRARLO SIGUIENDO LAS PISTAS QUE SÓLO PODRÁN SER: FRÍO O CALIENTE. SI ESTÀ CERCA DEL OBJETO DIREMOS LA PALABRA “CALIENTE” Y SI ESTÁ LEJOS DIREMOS LA PALABRA “FRÍO”. 

 

TAMBÉ US PROPOSAM REPTES D’EQUILIBRI! COM ELS DE LES FOTOGRAFIES QUE TENIM A CONTINUACIÓ O DE QUALSEVOL ALTRA MANERA QUE VULGUEU. PODEU EMPRAR CINTA ADHESIVA, CORDES, COIXINS…

 

¡TAMBIÉN OS PROPONEMOS RETOS DE EQUILIBRIO! COMO LOS DE LAS FOTOGRAFÍAS QUE TENÉIS A CONTINUACIÓN O DE CUALQUIER OTRA FORMA QUE SE OS OCURRA. PODÉIS UTILIZAR CINTA ADHESIVA, CUERDAS, COJINES…

 

JA PER ACOMIADAR-NOS FINS DEMÀ, ENS AGRADARIA QUE TRANQUIL·LETS, ASSEGUTS, FÉSSIU UN DIBUIX BEN GUAPO DE COM US AGRADARIA TROBAR MUNTADA LA SALA DE PSICOMOTRICITAT QUAN TORNEU A L’ESCOLA (AMB ELS SEUS COIXINS, RAMPES, XANQUES, AROS, BALANCINS, MATALASSOS…). ANIMAU-VOS AMB ELS COLORINS, US QUEDARÀ PRECIÓS! ENS HO ENVIAREU? 

 

YA PARA DESPEDIRNOS HASTA MAÑANA, NOS GUSTARÍA QUE, TRANQUILITOS, SENTADOS, HICIERAIS UN DIBUJO BIEN BONITO DE CÓMO OS GUSTARÍA ENCONTRAR MONTADA LA SALA DE PSICOMOTRICIDAD CUANDO VOLVÁIS A LA ESCUELA (CON LOS COJINES, RAMPAS, ZANCOS, AROS, BALANCINES, COLCHONETAS…). ANIMAOS CON LOS COLORINES, ¡SEGURO QUE OS QUEDARÁ PRECIOSO! ¿NOS LO MANDÁIS?

 

CORREUS MESTRES: 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>