Deures de Socials

Per acabar la setmana farem una volteta per l’espai per jugar una estona amb el Mars Rover. No sabeu que és el Mars Rover? Idò resulta que és un vehicle tot terreny que s’utilitza per explorar el planeta Mart. Se’ls utilitza perquè fins ara ha estat massa costós i difícil enviar una missió tripulada a Mart. El Rover Mars envia imatges i vídeos a la terra perquè podem conèixer una mica millor el ‘planeta vermell’.

El joc que provarem ha estat desenvolupat per la NASA, que és l’Agencia Espacial dels Estats Units, responsable d’enviar l’home a la Lluna i de nombroses missions per explorar el Sistema Solar.

Podeu entrar al joc mitjançant aquest enllaç: https://spaceplace.nasa.gov/explore-mars/en/

Les instruccions estan en anglès, però el joc és molt intuïtiu. La vostra missió és donar ordres al Rover Mars per recollir el màxim nombre de mostres marcianes possible. Teniu cinc tipus d’ordres: la lupa per examinar; avançar o anar cap endarrere; i girar cap a la dreta o l’esquerra. Quan doneu una ordre veure una barra que vos permet elegir quant voleu que es mogui el vehicle. Finalment, recordeu que a l’esquerre, el botó View area serveix per allunyar el mapa i veure on són les mostres. No vos oblideu de posar al final l’ordre d’examinar per analitzar la mostra. Passeu-ho molt bé i conteu-nos com vos ha anat. Quina ha estat la vostra puntuació? Deixeu un comentari amb aquesta. 

8 comentaris

  1. Sara aguli galvan

    en el primer juego e sacado un 7,en el segundo 8,tercero 6,cuarto un 7,el quinto 8 y en el ultimo 9,me a parecido muy interesantes y un buen repaso a todo un abrazo dolors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>