FEINETES / TAREAS 15-06-20

BON DiA NiNS i NiNES !!!

Ayer DOMINGO cumplió 5 años vuestra compañera AMiNATA de la clase de 4 anys B. Y como no lo podemos celebrar juntos, le dedicamos con todo nuestro cariño este vídeo…

Ahir DIUMENGE va complir anys la vostra companya AMiNATA de la classe de 4 anys B. I com no ho podem celebrar junts, li dedicam amb tota la nostra estimació aquest vídeo…

AMiNATA, FELiCiDADES i MOLTS D’ANYS!!!

Tienes que dibujar un pastel de cumpleaños gigante que ocupe todo el folio con 5 velas encendidas. Y luego escribir los números del 1 al 5 debajo de cada vela.

Has de dibuixar un pastís d’aniversari gegant que ocupi tot el full amb 5 espelmes enceses. I després escriure els nombres de l’1 al 5 davall de cada espelma.

 

LOS NÚMEROS / ELS NOMBRES

Tienes que contar cuántos animales hay iguales y luego,  escribe su número en el cuadrado de abajo.

Has de comptar quants d’animals hi ha iguals i després, escriu el seu nombre en el quadrat d’a baix.

 

LAS PALMADAS DE LAS PALABRAS / LES MAMBALLETES DE LES PARAULES.

Margalida, la profesora de Audición y Lenguaje, nos propone el juego de contar cuántas palmadas tiene una palabra cuando la decimos. En el vídeo, habla de cuántas sílabas tiene la palabra pero recuerda que nosotros en la clase decíamos cuántas palmadas  tiene.

Margalida, la professora d’Audició i Llenguatge, ens proposa el joc de comptar quantes mamballetes té una paraula quan la deim. En el vídeo, parla de quantes síl·labes té la paraula però recorda que noltros en la classe dèiem quants mamballetes té.

¿Cuántas palmadas tiene tu nombre? ¿Y el de tus papás?

Quantes mamballetes té el teu nom? I els dels teus papàs?

 

JUEGO DE ADIVINAR DÓNDE VIVEN LOS ANIMALES  /  JOC D’ENDEVINAR A ON VIUEN ELS ANIMALS?

Tienes que mirar el dibujo del animal que sale, escuchar qué sonido hace y luego responder a la prengunta dónde vive. Tienes que elegir entre 3 posibles sitios donde vive. ¿Preparado?

Has de mirar el dibuix de l’animal que surt, escoltar quin so fa i després respondre a la pregunta on viu?. Has d’elegir entre 3 possibles llocs on viu. Preparat?

¿Cuántos has sabido?    ¿Cuántos has fallado?

Quants has sabut? Quants has fallat?

¿Qué animales viven en la granja?  ¿Qué animales viven en el mar?  ¿Qué animales viven en el bosque?   ¿Qué animales viven en la selva?

Quins animals viuen a la granja? Quins animals viuen en el mar?

Quins animals viuen en el bosc? Quins animals viuen a la selva?.

 

DE SARA i ROSA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>