PROPOSTA 15 JUNY / PROPUESTA 15 JUNIO

Bon dia famílies,
avui vos proposam que mireu el conte del peix irisat, un peix que va aprendre a compartir i va tenir molts amics. Vos agradarà!
Quan acabeu de mirar-lo podeu fer la feineta dels peixos, on heu de pintar un peix de color groc, dos blaus, tres verds, quatre vermells, cinc taronges i sis liles. També haureu de fer el camí que va del peix al número, del mateix color. A continuació vos mostram idees de com fer un peix, mirau-les i amb el material que teniu a casa en podeu fer un a la vostra manera, amb un cd vell, plats de cartró, bocins de papers de colors, etc. Enviau-mos fotos, ens encantaran!
 
Per acabar, felicitam a en Bruno (3 anys B) que avui és el seu aniversari. I també aprofitarem per felicitar els nins i nines que durant els mesos de juliol i agost faran 4 anys. Són: Bosco, Pia, Corina (3 anys A) i Pau, Daniela (3 anys B). Per ells i elles  aquesta cançó. Molts d’anys!
 
Mestres de tres anys. Noèlia i Xisca.😊😊
 
_____________________________________________________________________________
 
Buenos días familias,
hoy os proponemos que miréis el cuento del peix irisat, un pez que aprendió a compartir y que tuvo muchos amigos. ¡Os gustará!
Cuando terminéis de mirarlo podéis hacer la ficha de los peces, donde tenéis que pintar un pez de color amarillo, dos azules, tres verdes, cuatro rojos, cinco naranjas y seis lilas. También tenéis que hacer el camino que va del pez al número, del mismo color. A continuación os mostramos ideas de cómo hacer un pez, miradlas y con el material que tenéis en casa podéis hacer uno a vuestra manera, con un cd viejo, platos de cartón, trozos de papeles de colores, etc. Enviadnos fotos, ¡nos encantaran!
 
Para terminar, felicitamos a Bruno (3 años B) que hoy es su cumpleaños. Y también aprovechamos para felicitar a los niñ@s que durante los meses de julio y agosto cumplirán 4 años. Son: Bosco, Pia, Corina (3años A) y Pau, Daniela (3 añosB).Para ell@s esta canción. ¡Felicidades!
 
Maestras de tres años. Noelia y Xisca.😊😊
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>