JOC I MOVIMENT, 18 JUNY

BON DIA FAMÍLIES, JOVENETES I JOVENETS,!  AVUI ÉS EL DARRER DIA QUE VOS ESCRIUREM PER PROPOSAR-VOS FEINETES I ACTIVITATS DIVERTIDES; SABEU PERQUÈ?,…. IDÒ PERQUE DEMÀ DIVENDRES, ACABA L’ESCOLA.

SEMPRE PASSA, QUAN COMENÇA LA CALORETA I ARRIBA L’ESTIU, COMENCEN LES VACANCES.

AQUEST FÍ DE CURS ÉS DIFERENT, NO HEM POGUT FER UNA GRAN FESTA A L’ESCOLA COM TENÍEM PREVIST; PERÒ, NO PASSEU PENA, EL PRÒXIM CURS EN FAREM UNA DE MOOOOOLT GROSSA!!!   

VOLDRÍEM DONAR LES GRÀCIES, ESPECIALMENT A LES FAMÍLIES!, QUÈ ENS HAN AJUDAT TANT A PODER MANTENIR LA COMUNICACIÓ, ENVIANT: VÍDEOS, FOTOS I COMENTARIS, QUE HEM POGUT COMPARTIR. TAMBÉ A VOSALTRES: GRÀCIES NINES I NINS!, PER ESFORÇAR-VOS TANT DES DE CA VOSTRA, I  PERQUE HO HEU FET SÚPER BÉ!!!

BÉ, COM QUE ARA COMENÇA UN TEMPS DE JUGAR, ANAR A CA ELS COSINS, AL PARC, A LA PLATJA, …, I SOBRETOT JUGAR AMB ALTRES INFANTS, VOS HEM PREPARAT UNES RECONAMACIONS PER INTENTAR JUGAR SENSE ENFADAR-NOS MOLT, I PER APRENDRE A FER BONS AMICS. LES ACTIVITATS QUE VOS PROPOSAM AVUI SÓN:           

  1. TE QUIERO CASI SIEMPRE,…. AQUEST CONTE JA EL CONÉIXEN ALGUNS INFANTS DE 5 ANYS, PERÒ SEMPRE ENS AGRADA TORNAR-HO A ESCOLTAR! I, ÉS TAN GUAPO! QUE EL VOLEM COMPARTIR AMB TOTS ELS NINS D’INFANTIL.                                                VIDEO
  2. LOS LOBOS QUE VINIERON A CENAR, ÉS UN VÍDEO-CONTE, ENS HA ENCANTAT A LES MESTRES, SOBRETOT PERQUE HO LLEGEIXEN INFANTS, I HO FAN MOLT I MOLT BÉ!!!! AIXÍ…. QUE,..  POSAU-VOS CÒMODOS, PERQUE ÉS UNA MICA LLARGUET.      VIDEO
  3. ACOMIADAMENT “VIU L’ESTIU” COREOGRAFIA DE POT PETIT VIDEO

NOMÉS ENS RESTA, DESITJAR-VOS UN BON ESTIU EN COMPANYIA DE LA VOSTRA FAMÍLIA, I TORNAR-NOS A VEURE A L’ESCOLA PEL SETEMBRE!!!  UNA ABRAÇADA BEN FORTA!   FINS AVIAT!  (LES MESTRES)

Pels nostres herois i heroïnes preferits, aquests dibuixos per pintar. A passar-ho molt bé a l’estiu!!

 

 

 

 

BUENOS DÍAS FAMILIAS, JOVENCITAS Y JOVENCITOS! HOY ES EL ÚLTIMO DÍA QUE OS ESCRIBIREMOS PARA PROPONEROS TRABAJITOS Y ACTIVIDADES DIVERTIDAS; SABÉIS POR QUÉ?,… PUES PORQUE MAÑANA VIERNES ACABA LA ESCUELA.                                                                                                    

SIEMPRE PASA, CUANDO EMPIEZA EL CALORCILLO Y LLEGA EL VERANO, EMPIEZAN LAS VACACIONES.

ESTE FIN DE CURSO ES DIFERENTE, NO HEMOS PODIDO HACER UNA GRAN FIESTA EN LA ESCUELA COMO TENÍAMOS PREVISTO; PERO NO OS PREOCUPÉIS, EL PRÓXIMO CURSO HAREMOS UNA MUUUUUUY GRANDE!!!

QUISIÉRAMOS DAR LAS GRACIAS, ESPECIALMENTE A LAS FAMILIAS! QUE NOS HAN AYUDADO TANTO A MANTENER LA COMUNICACIÓN, ENVIÁNDO: VÍDEOS, FOTOS Y COMENTARIOS QUE HEMOS PODIDO COMPARTIR. TAMBIÉN A VOSOTROS: GRÁCIAS NIÑAS Y NIÑOS! POR ESFORZAROS TANTO DESDE VUESTRA CASA, Y PORQUE LO HABÉIS HECHO SÚPER BIEN!!!

BUENO, COMO AHORA EMPIEZA UN TIEMPO DE JUGAR, IR A CASA DE LOS PRIMOS, AL PARQUE, A LA PLAYA,… Y SOBRETODO DE JUGAR CON OTROS NIÑOS, OS HEMOS PREPARADO UNAS RECOMENDACIONES PARA INTENTAR NO ENFADARNOS MUCHO, Y APRENDER A HACER BUENOS AMIGOS. LAS ACTIVIDADES QUE OS PROPONEMOS PARA HOY SON:

  1. TE QUIERO CASI SIEMPRE,…ESTE CUENTO YA LO CONOCEN ALGUNOS NIÑOS DE 5 AÑOS, PERO SIEMPRE NOS GUSTA VOLVERLOS A ESCUCHAR, Y…, ES TAN BONITO! QUE LO QUEREMOS COMPARTIR CON TODOS LOS NIÑOS DE INFANTIL.
  2. LOS LOBOS QUE VINIEROSN A CENAR, ES UN VIDEO-CUENTO A LAS MAESTRAS NOS HA ENCANTADO SOBRETODO PORQUE LO LEEN NIÑOS Y LO HACEN MUY BIEN!!! ASÍ QUE PONEROS CÓMODOS PORQUE ES UN POQUITO LARGO.
  3. DESPEDIDA “VIVE EL VERANOCOREOGRAFÍA DE “POT PETIT”.

SÓLO NOS QUEDA, DESEAROS UN BUEN VERANO EN COMPAÑIA DE VUESTRA FAMILIA, Y VOLVER A VERNOS EN LA ESCUELA EN SEPTIEMBRE. UN ABRAZO MUY FUERTE!  HASTA PRONTO!         (LAS MAESTRAS)

 

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>