ACOMIADAMENT CURS / DESPEDIDA CURSO

Estimats nins i nines,
 
Avui finalitza el curs. Un curs que ha estat molt estrany, molt diferent i gens esperat; però que hem superat tots junts de forma telemàtica, sense perdre l’alegria i l’optimisme.
 
Per això volem que avui la darrera proposta sigui de celebració.  Preparau un berenar amb la vostra família, ja sabeu, coses sanes que ens ajuden a tenir salut. Quan tot estigui preparat, escoltau les cançons que vos hem triat i després tothom a BALLAR i a CANTAR!
 
No ens oblideu i tampoc a la resta de companys i companyes de la classe. Passau un bon estiu amb els vostres amics i famílies!
 
Vos esperam per setembre! Recordau que vos estimam molt!
 
Moltes besades de les vostres mestres de tres anys (Noèlia i Xisca) i també de totes les mestres que ens han acompanyat tant a l’escola de forma presencial com en aquest viatge virtual.
 
 
FINS AVIAT! ❤️️ ❤BON ESTIU!
 
_____________________________________________________________________________
 
Queridos niños y niñas,
 
Hoy finaliza el curso. Un curso que ha sido muy extraño, muy diferente y nada esperado; pero que hemos superado tod@s junt@s de forma telemática, sin perder la alegría y el optimismo.
 
Por eso queremos que hoy la última propuesta sea de celebración. Preparad una merienda con vuestra familia, ya sabéis, cosas sanas que nos ayudan a tener salud. Cuando todo este preparado, escuchad
 
las canciones que hemos elegido para vosostr@s y después tod@s a BAILAR  y a  CANTAR!
 
No nos olvidéis y tampoco al resto de compañer@s de la clase. Pasad un buen verano con vuestr@s amig@s y familias!
 
¡Os esperamos en septiembre! ¡Recordad que os queremos mucho!
 
Muchos besos de vuestras maestras de tres años (Noelia y Xisca) y también de todas las maestras que nos han acompañado tanto en el colegio de forma presencial como en este viaje virtual.
 
¡HASTA PRONTO! ❤❤️️ ¡FELIZ VERANO!
 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>