Curs acabat Curs passat!!!!!

Bon dia nins i nines…pares i mares…. aixó ja està cuit. Que vol dir??, que el curs ja ha acabat. 

Estic molt contenta per totes les feines que heu pogut fer i enviar, estic molt contenta per que ningú ha estat malament , que jo sàpiga ara mateix i això és molt. La salut es bàsica i el primer de tot, cuidau-vos molt i no vos confieu que encara som vulnerables.

Aquest estiu vull que intenteu desconectar i que pogueu gaudir de l’estiu, sempre repassant amb una lectura en castellà i una altra en català…sou bons lectos i això no ho heu de deixar, s’apren molt i és una forma agradable d’aprendre. Jo vos trobaré en falta perque les vacances es faran més llargues, però tb les necesitam , així que el curs que ve m’agradaria poder començar amb bon peu de part de tots i amb les nostres super classes animades que teniem…  🙂 Jo m’ho he passat molt bé amb voltros i el curs que ve serà millor. BON ESTIU!!!! Bss

Vos deix aqui una cançò d’alegria per tots i totes.

https://youtu.be/YXnjy5YlDwk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>