DESPEDIDA / ACOMIADAMENT

HOY, es el último día de clase en el aula virtual y con él se acaba la escuela.

AVUi, és el darrer dia de classe a l’aula virtual i amb ell s’acaba l’escola.

El curso acaba y nos tenemos que despedir hasta que volvamos después del verano a una clase nueva, la de 5 años que esta delante de la nuestra. Ya os habéis vuelto más grandes.

El curs acaba i ens tenim que acomiadar fins que tornem després de l’estiu a una classe nova, la de 5 anys que estava al davant de la nostra. Ja vos heu tornat més grans.

Sois unos campeones por lo bien que os habéis portado todos estos meses sin poder salir de casa y no poder ver ni jugar con vuestros/as amigos/as de la escuela. También por lo bien que habéis trabajado haciendo las propuestas del blog. Os merecéis un fuerte aplauso y este es para vosotros niños y niñas de la clase…….y para vuestros/as papás y mamás  que siempre han estado a vuestro lado. 

Sou uns campions per lo bé que vos heu portat tots aquests mesos sense poder sortir de casa i no poder jugar ni veure els vostros/es amics/gues de l’escola. També per lo bé que heu treballat fent les propostes del blog. Vos mereixeu unes bones mamballetes i aquestes son per voltros nins i nines de la classe…….i per al vostres papàs i mamàs que sempre han estat al vostre costat.

PARA Ti CAMPEÓN/ONA….  PER TU CAMPiÓ/ONA

MAÑANA entra el verano y tienes que aprovechar para hacer las actividades que más te gusten…

DEMÀ entra l’estiu i has d’aprofitar a fer les activitats que mes t’agradim…

 

Ya que no nos podemos reunir todos para despedirnos, nos imaginamos que los niños de la foto son nuestros compañeros y compañeras que gritando nos dicen:

Ja que no ens podem reunir tots per acomiadar-nos, ens imaginam que els nins de la foto son els nostros companys i companyes que cridant ens diuen:

¡FELiCES VACACiONES!

BONES VACANCES!!!

Vuestras maestras ROSA y SARA también queremos despedirnos con un fuerte abrazo virtual…

Les vostres mestres ROSA SARA  també volem acomiadar-nos amb una forta abraçada virtual…

… y con miles de besos…

…i amb milers de besades

 

1 comentari

  1. Judith (Mama de Érik)

    Muchísimas gracias a vosotras por todo!! que disfrutéis mucho del verano y esperamos veros prontito a la vuelta
    Un beso enorme !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>