JA HEM ACABAT!!!

Bon dia estimats i estimades , avui s’acaba el curs, aquest curs 2019-2020 tan estrany. En el nostre cas hem tingut la sort de conèixer-mos durant gairebé set mesos . Hem rigut, experimentat, après, estimat, pensat i viscut cada moment. Aquest curs hem après per damunt de tot que res és segur, que tot pot canviar en qualsevol moment, que des de casa també podem aprendre si volem, que sabem fer més coses del que ens pensem i que tenim persones al nostre voltant amb qualitats que no teníem temps de valorar.

MOLTES GRÀCIES PER TOT!!!

Lina

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>