Molts d’anys

Benvolgudes famílies,

Aquest primer trimestre ha estat molt diferent per als alumnes, els mestre i per a les famílies. Cada Nadal ens reuníem i gaudíem del concert de nadales i de xocolata calenta. Però, aquest any hem hagut de canviar els plans per culpa de la pandèmia de COVID-19 mundial.

Tanmateix ens han visitat els patges reials. Han recollit les cartes de les aules per portar-les als Reis Mags i han deixat un regal perquè tots el puguin gaudir.

Acabem 2020 i si m’ho permeteu volem tenir un record per a totes les persones que ens han deixat, algunes molt properes a nosaltres, que han estat o estan hospitalitzades i un càlid homenatge a la nostra gent gran.

Els nostres alumnes han enviat dibuixos i felicitacions al personal i malalts dels Hospitals d’Inca, Son Espases i Son Llàtzer, al centre de majors Mes vida i a la Parròquia de Sant Pau. Ens han agraït aquest bonic gest d’empatia i solidaritat acordat per la Junta de delegats.

Aprofitem per dir-vos que podeu seguir enviant dibuixos i cartes als malalts, metges, infermeres, personal de neteja … de l’Hospital de Son Espases a través d’aquest correu hse.estamambtu@ssib.es

Finalment desitjar-vos a tots i cada un dels alumnes i famílies molta salut, molts somriures i gràcies per pertànyer a la gran família del CEIP Son Pisà.

 

Equip directiu CEIP Son Pisà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>