ENGLISH 6th D

 

 

 

Hello my dear pupils! From now we are going to use the 6èD blog to work and not the English blog because of technical troubles for me to publish anything. Sorry about that!

I engage you to watch your English homework when you look for the rest of subjects. And of course I invite you to do it and send your work to my email msalva1@educaib.eu. I only received a few tasks from your group and it’s important to listen, read and write during this 3rd term if you want to improve your results.

Hola estimats alumnes! Des d’ara farem servir el blog de 6è D per treballar i no el blog d’anglès degut als problemes tècnics que tenc a l’hora de publicar. Deman disculpes per aquesta dificultat!

Vos anim a mirar la feina d’anglès quan cerqueu la resta d’assignatures. I per suposat vos convit  a fer i enviar el vostre treball al meu correu msalva1@educaib.eu. Tan sols he rebut algunes tasques d’alguns de vosaltres i és important escoltar, llegir i escriure durant aquest 3r trimestre si voleu millorar els vostres resultats.

¡Hola queridos alumnos! A partir de ahora vamos a utilizar el blog de 6º D para trabajar y no el blog de inglés debido a los problemas técnicos que tengo a la hora de publicar. ¡Os pido disculpas por ello!

Os animo a mirar la tarea de inglés cuando busquéis el resto de las asignaturas. Y por supuesto os invito a hacer y enviar vuestro trabajo a mi correo msalva1@educaib.eu. Sólo he recibido algunas fichas de algunos de vosotros y es importante escuchar, leer y escribir durante este tercer trimestre si queréis mejorar vuestros resultados.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>