Dimecres 29 abril: naturals

Bon dia!

Aquí teniu la tasca per avui de ciències naturals. 

Farem un repàs de la cèl·lula, que teniu en el tema 1 del llibre, tot i que el llibre no és necessari per fer aquesta tasca, el podeu revisar si voleu. 

Feu clic aquí (a les lletres liles) i entrareu a un joc a on primer veureu una diapositiva amb informació que heu de llegir bé i, a continuació, una amb preguntes o exercicis sobre el que heu llegit. Així successivament fins que arribeu al final del joc, a una pantalla similar a aquesta:

Ens heu d’enviar una captura o foto d’aquesta pantalla. Després podeu fer clic sobre la frase “Corrige los errores” per millorar.


¡Buenos días!

Aquí tenéis la tarea para hoy de ciencias naturales.

Haremos un repaso de la célula, que tenéis en el tema 1 del libro, aunque el libro no es necesario para realizar la tarea, lo podéis revisar si queréis. 

Haced clic aquí (en las letras lilas) y entraréis en un juego donde primero veréis una diapositiva con información que tenéis que leer bien y, a continuación, una con preguntas o ejercicios sobre lo que habéis leído. Así sucesivament hasta llegar al final del juego, a una pantalla similar a esta: 

Ens heu d’enviar una captura o foto d’aquesta pantalla. Después podéis hacer clic sobre la frase “Corrige los errores” para mejorar.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>