DIMECRES 29 D’ABRIL DE 2020

 

BON DIA NINS I NINES!!!

AQUESTA SETMANA JA ACABAM EL MES D’ABRIL. HA ESTAT UN MES ESPECIAL PERQUÈ NO HEM POGUT ANAR A L’ESCOLA PERÒ VOLEM RECORDAR ENTRE TOTS EL QUE FEIEM A LA NOSTRA CLASSE!!

ALGÚ SAP QUE BERENÀVEM ELS DIMECRES???? MOOOOLT BÉ… FRUITA!!!

AQUÍ TENS UNA CANÇÓ MOLT DIVERTIDA. MIRA, ESCOLTA I BALLA!!

¡¡Buenos días niños y niñas!!

Esta semana ya acabamos el mes de abril. Ha sido un mes especial porque no hemos podido ir a la escuela. ¡¡Pero queremos recordar entre todos lo que hacíamos en nuestra clase!!

¿¿Alguien sabe qué merendábamos los miércoles?? ¡¡¡Muuuuy bien …fruta!!!

Aquí tienes una canción muy divertida.  ¡¡¡Mira, escucha y baila!!!

 

 

 

 

– VOLEU QUE BERENEM TOTS ELS DIMECRES FRUITA A CASA???

-FES UNA LLISTA A UN PAPER DE LES 5 FRUITES O VERDURES QUE MÉS T’AGRADIN. INTENTA FER ELS SONS A POC A POC I ESCRIU TOTES LES LLETRES QUE ET SONIN,  DIBUIXA I PINTA CADA UNA DEL SEU COLOR!!

AQUÍ TENS ALGUNA MOSTRA…

-¿¿¿Queréis que merendemos todos los miércoles fruta en casa???

-Haz una lista en un papel de las 5 frutas  o verduras que te gusten más.

Intenta decir los sonidos poco a poco y escribe todas las letras que te  suenen, ¡¡ dibuja y  pinta cada una de su color!!

Aquí tienes alguna muestra…

 

 

PER ACABAR TENÍM UN CONTE ESPECIAL , QUE ENS RECOMANA LA MESTRA D’AUDICIÓ I LLENGUATGE DE L’ESCOLA, PERQUE ENS ENSENYA A MOURE LA BOCA PER A DIR LES PARAULES AMB MÉS CLARETAT. HO PROVAM??? SEGUR QUE ÉS DIVERTIT FER-HO!!

 

Para  acabar tenemos un cuento especial , que nos recomienda la maestra de audición y lenguaje de la escuela, porque nos enseña a mover la boca para decir las palabras con más claridad. ¿¿Lo probamos??  ¡¡seguro que será divertido hacerlo!!

 

I RECORDA MENJAR MOLTA FRUITA I VERDURA PER TENIR MOLTA FORÇA!!!

¡¡¡Y recuerda comer mucha fruta y verdura para tener mucha fuerza!!!Kids, Children, Watermelon, Salsa, Junior, Maracas, Playkids ...

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>