Educació Física

Bon dia esportistes

Un dimecres més us demamo que continueu en marxa. Per aquesta setmana un propòs una guia per seguir un pla d’entrenament.

En primer lloc recordar que l’entrenament ha de ser progressiu i ha d’adaptar-se a la condició física de cada un. La guia està dividida per nivells,així que comença pel nivell fàcil i a mesura que vagis entrenant podràs pujar de nivell.

L’entrenament ha de tenir una durada de 30 minuts aproximadament. Recorda que abans i després has de fer estiraments.

Aquí os deixo 2 videos  d’estiraments

Estiraments 1

Estiraments 2

El primer dia no serà fàcil i ens costarà un poc, però si entrenes un poc cada dia aconseguiràs millorar molt. El més important en qualsevol tipus d’entrenament és ser constant.

Proposat aquest entrenament com a un repte personal.

 

Guia d’entrenament

Si algú no coneix o no sap com es fan alguns dels exercicis podeu cercar-lo a YouTube. Simplement posar el nom de l’exercici i us apareixeran videos explicant com es fa.

L’activitat a entregar aquesta setmana consisteix en enviar-me 2 fotografies realitzant algun dels exercicis de l’entrenament i dir quin és el nivell que has aconseguit ( fàcil,mitjà o difícil) al meu correu mnramon@educaib.eu.

 Ànim esportistes !!!

7 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>