RECOMANACIONS AL / RECOMENDACIONES AL

Bon dia!! Avui vos proposam un joc d’endevinar quin animal és el que fa cada so. Primer convé fer-ho amb el papà o la mamà i si necessites més temps pots aturar la reproducció per pensar i endevinar de quin animal es tracta. Després repeteix el so i pots continuar el següent. Si t’ha costat fer-ho ho pots tornar repetir fins que les endevinis fàcilment. A veure quants n’endevinaràs!!!

_____________________________________________________________________________

Buenos días!! Hoy os proponemos un juego de adivinar qué animal es el que hace cada sonido. Primero es conveniente hacerlo con el papá y la mamá y si necesitáis más tiempo podéis parar la reproducción para pensar y adivinar de qué animal se trata. Después repite el sonido y puedes continuar el siguiente. Si te ha costado hacerlo lo puedes volver a repetir hasta que los adivines fácilmente. A ver cuántos adivinarás!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>